Συστήματα σκίασης, κάλυψης και αυτοματισμοί TENTAGON

Η TENTAGON ειδικεύεται στη σκίαση και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από έξυπνες, πρωτότυπες και αισθητικά άρτιες λύσεις. Σχεδιάζει και εφαρμόζει συστήματα σκίασης εσωτερικά και εξωτερικά, τέντες και πέργκολες με πλήρη αυτοματισμό ή τηλεχειρισμό, αλλά και δάπεδα, φράχτες, ειδικές κατασκευές.

Tentagon συστήματα σκίασης

Η TENTAGON διαθέτει συστήματα σκίασης και υφάσματα για το σπίτι σας σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους στον κόσμο (Markilux, Somfy, Wera, Suntech, Ten Cate, Lastros, Alpha, Dickson, Calbari), προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από έξυπνες, πρωτότυπες και αισθητικά άρτιες λύσεις για κάθε εξωτερικό χώρο.

Tentagon συστήματα σκίασης

Για να πάρετε εύκολα τη σωστή απόφαση…

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Πολύ σημαντικό είναι ότι η TENTAGON δεσμεύεται με ξεκάθαρη και οριστική οικονομική προσφορά, έχει ασυναγώνιστες τιμές, απόλυτη συνέπεια στους χρόνους και δίνει εγγύηση άριστης λειτουργίας κι αντοχής. Κερδίστε δροσιά, τετραγωνικά, άνεση, ευκολία, οικονομία, με εξαιρετικές τιμές και τη Δέσμευση Ποιότητας TENTAGON.

Διαβάστε περισσότερα…