Το Veincenter είναι το κέντρο που γνωρίζει αλλά κι ενημερώνεται διαρκώς για τις ιατρικές εξελίξεις. Εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, κι έχει την απόλυτη εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των φλεβικών παθήσεων στα πόδια που ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό των ενηλίκων γυναικών αλλά και ανδρών στη χώρα μας. Η επιστημονική συγκρότηση του επικεφαλής ιατρού, η χρήση των πλέον προηγμένων τεχνικών διάγνωσης, η εξειδικευμένη εμπειρία στις επεμβάσεις, μας ορίζουν αναμφίβολα ως πρότυπο κέντρο αντιμετώπισης των φλεβικών παθήσεων.

veincenter

Σε κάθε ελληνική οικογένεια, υπάρχουν κάποιοι που υποφέρουν από φλεβικές παθήσεις. Από τις απλά αντιαισθητικές ευρυαγγείες ή τους κιρσούς που μπορεί να εξελιχθούν σε διαρκή πηγή πόνου μέχρι την επικίνδυνη φλεβική θρόμβωση και πολύπλοκες ασθένειες όπως το Σύνδρομο Πυελικής Συμφόρησης, το Μεταθρομβωτικό Σύνδρομο, συγγενείς ανωμαλίες και αγγειοδυσπλασίες.

laser κιρσοί

Για κάθε πρόβλημα, έχουμε την ιδανική λύση

Στο κέντρο φλεβικών παθήσεων Veincenter αντιμετωπίζουμε όλο το φάσμα των φλεβικών παθήσεων στα πόδια. Ευρυαγγείες, κιρσοί, πολύπλοκες ασθένειες όπως Σύνδρομο Πυελικής Συμφόρησης, φλεβική θρόμβωση, Μεταθρομβωτικό Σύνδρομο, συγγενείς ανωμαλίες κι αγγειοδυσπλασίες που μπορεί να απαιτούν το συνδυασμό μεγάλων χειρουργείων και ενδαγγειακών τεχνικών με τη χρήση stent ή coils.

Παρέχουμε κάθε λύση:

Διαβάστε περισσότερα…